2010 mars

INVIGNING JÄJJJ!

Idag är det äntligen dags! Invigning i den nya butiken i Stockholm!
Adr. Hökens gata 7 mellan mosebacke och götgatan
vi kommer ha 20% rabatt på allt i butiken och har öppet till kl 23!
VÄLKOMMEN!

Invigning snart

Förlåt att jag är så hemskt dålig på att blogga sen flytten. Jag har helt enkelt för mkt att göra. Det är upppackning, mässor och invigningar som ställer till det för mig.

NU ska jag iväg till Cissi på Cissiochselma och planera inför imvigningen som är den 31 mars (onsdag) kl 12-23! Varmt välkommen!

Innan dess så är det Vintagemässan igen och Orkan Lia kommer naturligtvis vara där! :) Det är på Strand denna gång och det ska bli jättespännande!

LINKÖPING

På Tisdag 23 mars kommer jag att vara i Linköping mellan kl 10- 13:30!
Nästa gång jag åker till linköping stannar jag en hel dag och det kommer antagligen vara i samband med invigning av den nya butiken som kommer vara i början på april.

Nya hemsidan

Nu är sidan uppe och det är bara att beställa! Det är vissa modeller som inte finns med på sidan men man kommer åt det gml urvalet på länken “bloggen” så kolla där om du tex vill ha skjortklänning. Maila då beställning och var tydlig med att det är gml sidan du beställer ifrån.

Nu är det problem med nya hemsidan och beställningsfunktionen.
Daniel jobbar på saken och återkommer så fort han kan.

Det har varit problem med inloggningen på bloggen men nu äntligen kom jag in.

Allt är bra i nya lokalen men mkt rörigt. Vi har inte bestämt öpningsdatum ännu men jag återkommer såfort jag vet.

Mitt första besök och plaggöverlämning i Linköping är redan avklarat och jag återkommer när nästa besök ska vara. Det kommer bli någon gång i denna månad!