2012 januari

Göteborg tur och retur

På tisdagen förra veckan var det precis som alla andra dagar P3 som underhöll oss i ateljén. Det var morgonpasset och Hanna Hellquist nämnde att hon inte hade något att ha på sig på P3 guldgalan påföljande lördag. “Här gäller det att vara snabb”-tänkte jag och slängde mig på datorn och mailade henne med överskriften -Jag kan hjälpa dig! Hon mailade tillbaka nästan lika snabbt att det ville hon gärna! Vi bokade en tid samma dag och hon kom som det yrväder hon är och bestämde vilken OrkanLia-klänningsmodell och vilket tyg hon ville ha. Dagen efter var det dags för provning och efter yttligare en dag hämtade hon, nöjd, sin klänning.

Tacksam och glad som hon var passade hon också på att skriva upp mig på gästlistan på P3-Guldgalan! Roligt tyckte jag och bjöd med min karl Jonas. På lördagen åkte vi förmiddagståg och landade i Göteborg vid lunch. Träffade en kompis till Jonas och sedan var det piffning som gällde. Det kändes en smula obekvämt att stå och fixa sig på  en offentlig toa.

Efter piffning var det förfest med bubbel.

Vi fick bra platser precis vid scenen.

Hanna var ju såklart finast!

Hatten är också inköpt på POPLIN och Designern heter Rut-Hannah.

Sen var det ju efterfesten då… som vi inte kunde gå på för vi var tvungna att ta sista bussen hem till Stockholm! Suck! Det var antiklimax att sitta upppiffad upp till tänderna på en buss som landade i Stockholm kl 6:20 på söndagmorgonen. Om det blir en nästa gång ska jag verkligen se till att inte jobba dagen efter!

Snygg-Jonas

Och lilla jag. Finns tyvärr ingen bättre bild på outfiten men jag var fantastiskt fin.

 

Jag har sytt en fin fin klänning till en finfin person. Den personen ska ha den på P3-guldgalan. Jag visar bilder sen men kolla på svt på lördag kl 21 och gissa vilken klänning jag har sytt!

Personen i fråga blev så tacksam att hon såg till att jag får gå på galan!! Idag har jag sytt min klänning och snart åker jag och Jonas till GBg för att glänsa med massa stjärnor!

Det kommer mer bilder sen men här kommer några andra fina stjärnor!

 

Emma

 

Lisa

Sofia

Agnes

Tjollahopp

Oj oj, det händer såå mkt nu men jag hinner inte berätta om det!

Tack för att ni har tålamod!

 

Dagens pärlor kommer här iaf:

Hanna

Kristin

Annika

 

 

Jag är alltså på plats på POPLIN igen! Massa ny energi och massa plagg att sy!

 

 

Dagens pärlor:

 

Malin

Jenny

Mats

Eva

 

 

Jag och Jonas är tillbaka i stan efter en skööön semester!  Här är vår resa:

 

Flyget mot Kanarieöarna gick tidigt på morgonen. Ingen av oss gillar att flyga så vi hade planerat att sova under hela resan. Jag hade fått en uppblåsbar nackkudde av min kära syster och Jonas hade köpte en också. Jag tyckte inte att det funkade så bra utan drömde mig bort i en bok istället.

Jonas däremot sov bekvämt större delen av resan…

Vi blev chockade av värmen som slog emot oss, vi hade trott att det skulle vara svensk förvårvärme bara men det var 25 grader och stekande sol hela veckan!  Vi hittade snart vår favoritplats på hotellet. Veckan som följer varvades med med picknick, sol, bad i havet, mat och små utflykter.

 

 

Nyårsfirande

 

Kommentar överflödig

Skräckblandad förtjustning under Promenad

 

 

 

Borta bra men Hemma bäst!