2014 januari

Dagens finingar

 

Dagens pärlor

 

Dela på abonnemanget

Ni vet väl om att du kan dela på abonnemanget inom hushållet? Ni väljer då varje månad vem vi ska få äran att sy till eller så gör ni som Marikka och Kristofer som väljer var sitt plagg varje månad!

Så himla fint Orkan Lia-par!

 

ECO minerals

Ni har väl inte missat vårt fina ekologiska smink?

Som första återförsäljare av ECO minerals har våra kunder nu möjlighet att handla högkvalitativt, ekologiskt och veganskt mineralsmink. ECO minerals är ett hundraprocentigt mineralsmink och alltså fritt från nanopartiklar, vismutoxidklorid (bismuth oxychloride), magnesiumstearat och talk.

Vi har 12 olika nyanser av foundation 8 fantastiska ögonskuggor, mascara i brunt och svart samt highlighter och rouge som pricken över i och så klart den enastående concealern.

Sminket säljer vi i butiken POPLIN men du kan också beställa det om du inte bor i Stockholm. Maila butikpoplin@gmail.com om du är intresserad av att veta mer!

Tygmässa, tyger och sy sy

I morgon bär det iväg på tygmässa! Jag tänkte försöka hitta några fina ekologiska tyger att köpa in. Om jag inte hittar några är det inte hela världen för jag har under januari köpt in en hel del vintagetyger och det är ju ännu bättre för miljön! Boka gärna en tid innan du kommer för att beställa ditt plagg, så vi säkert har tid att hjälpa dig.

Annars är det som vanligt full fart i Ateljén och vi syr klänningar hejvilt. Vår knapphålsmaskin är dock sönder så ni som beställt blusar, skjortor och skjortklänningar får vänta lite till innan leverans kan ske.

 

 

Klänning i vind!

Fick denna bild på mail för en tid sedan; Linda i Linköping i fin Orkan Lia-klänning. Tyget i tunn härlig viskos och klänningsmodellen är Erin med klockad kjol, som ser rakare ut i vinden. Fin Tjej och fin klänning, hur som helst!

 

Flera pärlor

Låt dig inspireras!!