2015 juli

Den 12/9 är det en ny Vintagemarknad i Lasse i Parken kl: 11-21 och Orkan Lia vill såklart inte missa detta! Fri entre! Vi ses där!
  

Barnkollektionen

Att vara egen företagare har ju fördelen att man kan go with flow och vara lite spontan. Det passar mig perfekt. När min sambos syster Sara som vanligtvis bor i Barcelona och jobbar som fotograf där, skulle komma på besök i sommar bestämde vi oss för att göra nått fotojobb tillsammans. Hon ville fota barnen så vi planerade ett fotoskjut med dem. 2 dagar innan hade jag fortfarande inte sytt några kläder men då tog jag mig lite tid och sydde några klänningar i en modell jag spånade fram samma kväll. Utan mönster skapade jag den perfekta barnklänningen och ett par fina byxor till! Omlott i ryggen (eller fram) gör att man lätt får på sig plagget. Denna är med knyt men den kommer oxå med knapp i ryggen. Enkel och väldigt fint! Här kommer lite bilder från min mobil. 

   
    
     
    
    
Inte helt lätt att fota ungar! 

   

Är du och dina vänner/familj eller arbetskompisar nyfikna på vårt koncept klädabonnemang kan ni boka in en vipkväll i vår fina butik på Skånegatan 82 med fina erbjudanden och annat mys!
Maila info@orkanlia.se och anmäl er!

 

Orkanlia-gronalund-27

 

 

Fotograf: Maria Cruseman

Modeller: Emma Mona och Johanna

Mua: Loiz

Location: Grönalund

En hektisk och varm o kall dag på Grlnalubd resulterade i bland annat dessa underbara bilder!!! 
   
         

Pärlor

Några av de senaste pärlor vi sytt i nya ateljen. 
   
           

Kappa

En kappa har fötts! Modell Margit helskuren med knappar, helfodrad. Capris: 2500kr för abonnemangskunder! Underbart fin kappa på en underbart fin Mona!