Orkan Lia söker butikssäljare!


Vi söker dig som utstrålar glädje och energi, står stadigt på jorden och har en viss mängd pondus så att du inger förtroende. Arbetsuppgifterna omfattar, i första hand att vara butikssäljare, att ha butiks– och kundansvar, men även att utföra enklareändringssömnad av klädesplagg. 

 

Orkan Lia finns på Skånegatan, SOFO, Södermalm, Stockholm. Där säljer vi måttsydda plagg med en stilren och tidlös design, många valmöjligheter, miljömedvetenhet och till rimliga priser. Eftersom vi erbjuder ett stort urval tyger och modeller så kan våra kunder bära våra plagg vid alla tillfällen. Och vi älskar vintage-tyger! Läs mer på: orkanlia.se, instagram@orkanlia eller Facebook.com/OrkanLia.

 

Som anställd hos Orkan Lia har du förmånen av att få arbeta med tyg och, i viss mån, sömnad och eftersom vi säljer klädabonnemang så har du ständig och återkommande kontakt med våra roliga och glada kunder som älskar att komma till oss! Familjärt är alltså ett av våra värdeord. En annan förmån är att du får stans snyggaste arbetskläder! 

 

I nuläget motsvarar tjänsten 80 % under vardagar, eftermiddag/kväll. Kan komma att bli 100 %. 

 

Varmt välkommen med frågor och ansökan till jonas@orkanlia.se.

 Orkanlia_1_HR-12

Fotograf: Maria Cruseman

Modell: Johanna Janson