Klädabonnemang

Klädabonnemang; Unikt och Retro

 

Orkan Lia är ensam om att erbjuda tjänsten klädabonnemang!

Att vara klädabonnemangskund innebär att man får måttsydda designplagg varje eller varannan månad. Du väljer modell från Orkan Lias stora utbud och tyg från det stora tyglagret och vi syr det du önskar efter dina mått.

 

Att bli klädabonnemangskund går till så här:

Registrera dig som ny kund här på hemsidan Orkan Lia, så får du ett mail tillbaka med inloggning till din personliga profil, där får du skriva in mått och svara på några frågor. Bor du i Stockholm rekomenderar vi dig att boka tid hos Orkan Lia på Skånegatan 82 i Stockholm måtttagning istället.

När din profil är klar är du redo att beställa ditt första plagg. Beställa plagg gör du på beställningssidan och där hittar du både klänningar, kjolar, överdelar. När du valt modell är det dags att välja tyg från tygsidan. Många av tygerna är vintage eller ekologiska.

Om du bor i Stockholm och har bokat tid hos Karolina:

*Vid första tillfället du kommer tar vi alla dina mått

*Vi tillsammans bestämmer modell och väljer tyg och detaljer och du betalar ditt plagg.

*Vi bokar en tid då du ska komma och prova ditt plagg.

*Du kommer till ateljén och provar ditt plagg och lägger din nästa beställning. Vi justerar om det behövs annars får du med dig ditt måttsydda plagg hem.
När du beställer klädabonnemang får du inte bara helt unika kläder som ingen annan har utan också måttsydda kläder till mycket bra priser! Nästa Beställning lägger du i samband med att du provar ditt plagg.

Du har ingen bytesrätt eftersom plaggen måttsys efter dina önskemål och mått.
Skulle dock något plagg inte passa i storlek justeras det. Om måtten är ändrade utan att du informerat Orkan Lia får du betala en timpeng (500kr/h) om plagget måste justeras.

Priserna inkluderar standardmaterial, men man kan också köpa till om man vill ha något extra.
Köper du eget tyg dras det inte från priset. Orkan Lia vill godkänna tygerna du köper själv! Orkan Lia erbjuder också ett antal specialtyger som kostar extra, detta informeras om vid beställningen.

Abonnemanget är löpande med en leverans uppsägning. Man kan ha abonnemanget varje eller varannan månad.

Abonnemanget är personligt.

Abonnemanget gäller kvinnor, män och så har vi även ett fåtal modeller till barn.

 

Boka tid för att bli abonnemangskund på mail: karolina@orkanlia.se eller ring Karolina på 0707799824

 

Vanliga frågor och svar:

 

*Vad kostar det att vara abonnemangskund?

Svar: Det kostar ingenting att bli abonnemangskund. Priset beror på vad du väljer och vilken modell du väljer. Klänningarna kostar i snitt  1500kr och kjolarna runt 1000kr

 

*Måste man ha samma modell på klänning varje månad?

Svar: Nej, du gör nya val varje månad och du kan beställa vad du vill inom de modeller vi erbjuder. Kjolar, klänningar, blusar mm.

 

*Måste man beställa via hemsidan?

Svar: Nej, om man bor i Stockholm tycker jag att det är en fördelaktigt för alla parter om man kommer till Atljén både för att ta mått och göra sina beställningar.

 

*Kan man ta med eget tyg?

Svar: Ja, man går gärna ta med eget tyg men vi vill ”godkänna” material och mönster så att det är ett material som vi kan sy i och att mönstret passar in i konceptet. Om man vill köpa eget tyg kan man gå till tygaffären och få ett tygprov och visa oss, innan man köper det.

 

*Var får du alla tyger ifrån?

Svar: Jag köper tyger på loppis, secondhand men även i vanliga tygaffärer och via grossister. Jag köper gärna ekologiska tyger.

 

*Kan du hjälpa till att hitta en modell som passar mig?

Svar: Jag har genom mina många års erfarenhet av måttsömnad har lärt mig vad olika kroppar passar i och kan ge rekommendationer.

 

*Syr ni alla plagg själva?

Svar: En stor del av plaggen syr vi i vår ateljé på Skånegatan 82 i Stockholm. Eftersom efterfrågan har ökat i snabb takt så tar vi även hjälp av 4 st sömmerskor i Litauen.

 

*Hur lång tid tar det att få sitt plagg?

Svar: Ca en månad

 

* Vad kostar det att bara sy upp ett plagg och inte ha abonnemang?

Svar: Det kostar 1000kr extra per plagg.

 

* Hur länge måste man vara kund för att få det lägre priserna?

Svar: tre månader är kortaste tiden för att vara abonnemangskund. Det är en  leverans uppsägningstid.