Okategoriserade

Semesterstängt

Denna vecka har vi semesterstängt. Öppet igen: 17-19/7 och halva 20/7. Ha det skönt i solen! 


Vi söker dig som utstrålar glädje och energi, står stadigt på jorden och har en viss mängd pondus så att du inger förtroende. Arbetsuppgifterna omfattar, i första hand att vara butikssäljare, att ha butiks– och kundansvar, men även att utföra enklareändringssömnad av klädesplagg. 

 

Orkan Lia finns på Skånegatan, SOFO, Södermalm, Stockholm. Där säljer vi måttsydda plagg med en stilren och tidlös design, många valmöjligheter, miljömedvetenhet och till rimliga priser. Eftersom vi erbjuder ett stort urval tyger och modeller så kan våra kunder bära våra plagg vid alla tillfällen. Och vi älskar vintage-tyger! Läs mer på: orkanlia.se, instagram@orkanlia eller Facebook.com/OrkanLia.

 

Som anställd hos Orkan Lia har du förmånen av att få arbeta med tyg och, i viss mån, sömnad och eftersom vi säljer klädabonnemang så har du ständig och återkommande kontakt med våra roliga och glada kunder som älskar att komma till oss! Familjärt är alltså ett av våra värdeord. En annan förmån är att du får stans snyggaste arbetskläder! 

 

I nuläget motsvarar tjänsten 80 % under vardagar, eftermiddag/kväll. Kan komma att bli 100 %. 

 

Varmt välkommen med frågor och ansökan till jonas@orkanlia.se.

 Orkanlia_1_HR-12

Fotograf: Maria Cruseman

Modell: Johanna Janson

Alla kan göra någonting

Det är hemska saker som händer i världen! Alla kan göra någontong. 

Nobel 

Orkan Lia har fått gå på finfest! 

Nobelpristagaren i Ekonomi Bengt med systerdotter Julia! (Bilden är tagen dagen efter då Julia ville ge oss en bild på henne och hennes morbror tillsammans) 

Pärlor

Den 11/11 är vi inbjudna av Sigtunahöjdens Greenclub, där vi ska informera om våra tjänster och modeller i klädabonnemanget. En chans för dig som bor i Sigtuna att få veta mer om oss och boka tid för måttagning. Vi har med oss några visningsklänningar och annan inspiration! Vi ser mycket fram emot detta event och vi hoppas att vi ses där! Vi är på plats ca kl: 17-19!

 

Förra året såg personalen på Sigtunahöjden såhär fina ut i våra klänningar!

 

sigtunahojden

Öppettider

Vi har komprimerat öppettiderna i butiken/ateljén och håller stängt för bokningar lördag tom måndag. Välkomna Tisdag-Fredag 12-18

 

 

orkanlia_portratt-22-sep-7Lina, Emma, Karolina och Jonas

Fotograf: Maria Cruseman

 

Orkan Lia-Butiken

Vi älskar vår butik på Skånegatan 82. Vi har öppet när vi är där mån-lördag. (ca kl 9-18) Just nu är det högsäsong och vi jobbar för fullt i ateljén, därför har vi dörren låst men det är bara att ringa på dörren så släpper vi in dig! Välkommen att inspireras!

Bilder av superma Maria Cruseman

 

Orkanlia_butiken_2016-1

Orkanlia_butiken_2016-9

Orkanlia_butiken_2016-12

Orkanlia_butiken_2016-7

 

Orkanlia_butiken_2016-4

 

 

Pärlor

Vi har så fantastiskt fina kunder som är bäst och ställer upp på foto varje gång de hämtar plagg! Tack alla!!

Här kommer några av gårdagens hämtningar. 
   
    
    
   

Instagram

 Ni har väl inte missat @orkanlia instagram?